Medlemskap

Utan våra medlemmar - inget PerS! Att vara medlem i vår studentförening är helt gratis, vilket bara är en av många fördelar med medlemskapet. Här kan du läsa mer om fördelarna!

Varför DU ska bli medlem i PerS!

PerS är din brygga mellan studentlivet och arbetslivet. Vi ger dig nyckeln att springa fram och tillbaka på bryggan under din tid på Södertörns högskola som personalvetarstudent. Vi finns till för att göra din studenttid till något extra, så att du känner att du får ut något av att faktiskt studera och även få ett smakprov på framtiden som personalvetare.

Blandning av nytta och nöje

En blandning av nytta och nöje är det perfekta receptet för en student och det är där vi i PerS kommer in. Vi anordnar allt
från en stor inspark, företagsmingel samt besök, fester, studiehjälp med tips och andra relevanta evenemang för dig som blivande personalvetare. PerS är ingenting utan sina medlemmar och det är alla ni som gör det möjligt för oss att anordna alla dessa evenemang. Desto fler vi är desto mer kan vi göra. Så bli medlem du också för att förgylla din studenttid, ta del av allt PerS har att erbjuda och för att såklart få en gemenskap med andra studenter och de som studerar personalvetenskap, oavsett årskurs. Såklart är ett medlemskap hos oss i PerS gratis och du behöver inte vara personalvetarstudent! Du har inget att förlora, bara att vinna!

Vill du bli medlem i vår förening och bli en del av oss?

Bli medlem

PERS

Alfred Nobels Allé 9
141 52 Huddinge
Org-nr: 802465-7481
pers@soders.nu
Kontakta oss

SENASTE

Testnyhet
April 25, 2019
Läs Mer
Avgående styrelse 2018-2019
May 12, 2019
Läs Mer
New year, new PerS!
February 13, 2019
Läs Mer